dinsdag 21 april 2009

Outdoor Wednesday op de Fair









Ik ben helemaal niet zo'n fan van roofvogels, maar sinds ik met een fototoestel rondwandel vind ik alles boeiend. Ik ben zelfs minder snel de weg kwijt, omdat ik met andere ogen naar dingen kijk.

Sommige vogels willen absoluut NIET kijken, zodra je met een camera aankomt draaien ze hun vriendelijke hoofd om, net alsof ze het weten !!



 
 
 
Posted by Picasa


4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige fotos heb je op je blog staan, een genot om naar te kijken, fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi
    nu heb ik jou blog dus ook gevonden!
    je maakt prachtige foto's...vooral die uilen!
    ik ben een grote fan van uilen , ik heb er zelf ook 1tje...een pracht dier!
    gro. Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lenie, inderdaad ben ook nog een tijdje bezig geweest. Maar die hebben je inderdaad feiloos door dat je een plaatje wil schieten. Vervolgens heb ik me op de Fair maar geconcentreerd op alles wat maar even stil stond roze en blauw was en wilde meewerken. was één mevrouw, die met hoedjes stond, en bijna in een kramp schoot toen ik zo'n hoedje fotografeerde. Ik moest het persé wissen. Ik zei dat het voor het Hoeksche Waard Magazine was. Een mevrouw riep toen; 'Gaat u spijt van krijgen z'on mooi blad!' Je snapt ik groeide terplekke. Dame begon een beetje raar terug te krabbelen. 'Ja, als u het beleefd vraagt, dan mag het wel!' Gek, hè toen wilde ik ineens niet meer. Over gemiste kansen gesproken, hi, hi...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Trouwens, vergeet helemaal te zeggen dat ik ze hartstikke mooi vind!
    vr.gr. Marja

    BeantwoordenVerwijderen