donderdag 23 april 2009

Vervolg pluis

Zoektocht naar nog meer pluis !!

Dankzij Marja, kwamen we vanavond op een plekje terecht waar ik nog nooit geweest was, en ook niet wist dat het bestond.
Gelukkig heb ik een man die goed bekend is hier in de omgeving, anders had ik het nooit gevonden.

En inderdaad, aan paardenbloemen en uitgebloeide paardenbloemen geen gebrek. Ook prettig..... niemand ziet je daar ! Ik kon thuis gelijk onder de douche, want we waren van het pad afgedwaald en ja....dan kan het zijn dat je kletsnatte voeten krijgt.

Wat is het mooi daar, het lijkt me ook prachtig daar als al die "sigaren" in bloei staan. Hier volgt dus deel 2 van de "pluizenzoektocht".

Marja.... als je nog meer tips hebt.....laat maar horen !


 
 
Posted by Picasa

 
 

3 opmerkingen:

 1. ik las net je reactie en wil even erop antwoorden... foto's van m'n uiltje Sita vind je op ...
  http://schildpadenco.blogspot.com/2009/03/athene-noctua-ned.html
  en ook een stukje op http://memoiatelier.blogspot.com/2009/02/sita.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het gelukt is. Ik weet nog wel meer mooie stukjes in de Hoeksche Waard. Neem nou het Landgoed, Loggervliet, Oeverlanden, De Staart, Piershilse Gat, Vissersvliet/Groote Gat, Kleine Gat, Negentienmorgenvliet en de Borrekeen. Wanneer je hiervoor informatie wilt hebben en een kaartje moet je even naar het oude waterschapshuis in Klaaswaal en vragen naar alle (GRATIS) folders van het Vlietproject. het zijn er meen ik acht in oblongformaat. Op al die plekjes is het fantastisch fotograferen en wandelen. We hebben het toch zo letterlijk 'geschoten' in de Hoeksche Waard,toch? Fijn weekend! vr.gr. Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Complimenten voor je schitterende foto's.Dat 'onkruid' zo mooi kan zijn !
  Groetjes Anita.

  BeantwoordenVerwijderen