zondag 26 april 2009

Dagje Keukenhof

Veel tulpen en heel veel mensen !

Nadat we in maart in de Keukenhof waren geweest, besloten we om wat later in het seizoen nog een keertje terug te gaan. En inderdaad er stond veel meer in bloei, maar er waren ook veel meer mensen. Wat een gekkenhuis zeg....echt vreselijk !!!! Dit was eens, maar nooit meer.

Doordat ik foto s aan het maken was, vergat ik de drukte en beetje, tot dat je iets wilde drinken of eten, zelfs naar de wc gaan, was niet te doen ! Ik had best wel een beetje medelijden met de mensen die uit verre oorden kwamen, en vooral voor de oudere mensen vond ik best wel sneu !!

Maar goed het rsultaat mag er best wel zijn, vind ik. Ik ben in ieder geval niet voor niets geweest.

Voor Pink Saterday volgende week, heb ik nog wat foto 's achtergehouden, dus wordt vervolgd.

's Middags waren we in Noordwijk en daar was een rit met oude en nieuwe cabrio' s. Ze waren allemaal versierd met bloemen. Al met al gisteren toch een heerlijke dag gehad.


 

 
  
Posted by Picasa
11 opmerkingen:

 1. Hoi Lenie, wat een prachtige foto's, het voorjaar spat er vanaf.
  Wat is het er prachtig hè. Ik ben een aantal jaren terug geweest en keek mijn ogen uit, jammer dat het nu zo ontzettend druk was, maar je heb in ieder geval wel mooie plaatjes kunnen schieten.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hi my friend...
  i'm newbie in blogger...

  i'm just want to introduce my blog...

  this is my blogi'm very happy and appreciate if you can visit just for a sec, i have many interesting info and i'm sure this is important for you too...

  see u around my friend..^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto van keukenhof, gisteren ik heb een bezoekje met een groep vrienden, bloemen corso is ook zeer mooie, groentjes van Belgie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende foto's!! Het licht schijnt door de blaadjes heen.. fantastisch! En ja zo'n mensenmassa daar ben ik ook allergisch voor :)Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Lenie,
  Zo, hé, dat knalt de Blog af. Mooi hoor!! Je moest er blijkbaar wel wat voor over hebben. Maar ja, dan heb je ook wat, toch?!
  Groetjes, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Lenie,
  Wat een prachtige foto's zeg, schitterend. Ik ben nog nooit naar de keukenhof geweest maar als ik hoor van die enorme drukte dan benauwd me dat ook wel een beetje. Aan de andere kant zou ik heel graag een keertje willen kijken naar die prachtige bloemen.
  Groetjes en fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi
  even over de hosta's...Ik heb géén slakken in mijn tuin...Raar hé? nou niet echt! Ik heb eenden en die zijn dol op slakken!!
  groetjes,anna
  trouwens prachtige foto's van de tulpen...wat een kleurenpracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Lenie, even antwoord op je vraag, die winkel is de Action, voor weinig geld koop je daar zo'n rolletje 'kant'. Ze hebben het in wit en in een grijs-zwarte kleur en het is een soort van anti-slip.
  Fijne dagen.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It's pleasure to scroll down your blog. You're a very talented photographer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dag Lenie,
  De site van Bianca was door mijn fout, een woordje teveel, niet bereikbaar. Ik heb dit snel hersteld, want het is best leuk om op beide sites te kijken. Er is zelfs een cursus op 30 mei a.s. Je moet nog maar even kijken.
  Vriendelijke groeten,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedenmiddag Lenie,

  Wat leuk dat je een reactie op mijn blog plaatste.Ik ben bij jou ook even wezen kijken ,om een hoekje.Waw ,wat mooi.Ik zit nu in de zon te breien, als het donker wordt gaat ik verder lezen.

  Daaag met de zonnige groetjes van Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen