woensdag 4 januari 2012

Tegenwoordig bivakkeren we heel vaak in Zeeland, we verblijven dan in Scharendijke. Dat ligt 5 km van Renesse, aan de Brouwersdam. Het is daar heerlijk, mooie omgeving met zee en strand. En vooral ook hele vriendelijke mensen.


En natuurlijk heel belangrijk, gezellige terrasjes en resaturantjes....
Burg Haamstede en Wasterschouwen liggen ook op fietsafstand, dus als het niet te hard waait stappen we op de fiets en trotseren daar een duinopgang van 10 %.

 
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Dag Lenie,
    Allereerst nog de beste wensen voor een goed en vooral gezond 2012! Dat is een tijd geleden, ha, ha precies twee jaar wel te verstaan. Leuk je weer te ontmoeten in blogland. Je fotoo's komen mij bekend voor, want wanneer wij even uitwijken dan rijden wij richting Zeeland en genieten we van de plekjes die je hierboven laat zien. Ben er ook vaak beroepsmatig geweest omdat wij van elk dorp in Zeeland, van alle eilanden een fotoboek hebben uitgegeven. Ook heb ik er destijds foto's gemaakt voor een kleurenuitgave getiteld: 'Schouwen Duiveland, spel van wind en water', waarbij ik alle mooie plekjes heb gefotografeerd. Mooi hoor je foto's, heerlijke herinneringen.
    Lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk Marja, is dat boek nog ergens te krijgen, want dat lijkt me wel leuk!! Ik moet alleen nog eens gaa uitvinden hoe ik dingen sneller doe hier. Als ik zulke blogs zou maken als jij doet, zou ik er een dagtaak aan hebben. Er zullen wel veel meer foto s volgen van Zeeland.

    BeantwoordenVerwijderen