zondag 21 juni 2009

Weekje Rhodos

Weekje Rhodos.

Ondanks dat ik in mijn vorige blog schreef, dat je eigenlijk niet naar het buitenland hoeft om van het buitenleven te genieten, zijn we toch maar een weekje naar Rhodos geweest.

Daar ben je altijd zeker van lekker weer natuurlijk. We hebben het heerlijk gehad !! Temperaturen van 36 graden !!!! 's Avonds lekker buiten eten en een terrasje pakken.

We hadden de hele week een auto gehuurd en daar was ik wel blij mee, want we hebben het halve eiland rondgereden. Kleine bergdorpjes mt huizen die aan de buitenkant totaal verwaarloosd zijn, echt zonde allemaal!!

Dat wordt volgens mij alleen maar erger, je ziet wel aan de foto's dat er echt totaal niets aan gedaan wordt.

Ik heb het nog op geen één grieks eiland zo erg gezien. Het is wel leuk om foto's van te maken, dat wel !! Mooie afgebladerde deuren enzo.

Wordt vervolgd.


  

 
Posted by Picasa


 

2 opmerkingen:

 1. Prachtig zeg wat weer een mooie sfeerplaatjes hier. Ik had je idd gemist....maar goed ik zie nu waarom....heerlijk genoten dus.
  Fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juist dat verval maakt het fotogeniek! Misschien weten ze dat en spelen ze er qua toerisme op in. Het geeft in ieder geval aparte foto's. Mooi die bloeiende oleanders, dar moeten wij heel wat voor doen om ze in bloei te krigen. Prachtige foto's Lenie!
  Fijne dag verder!
  Vriendelijke groeten, Marja

  BeantwoordenVerwijderen